Snel naar:

Glintz

m.vanderzaag@glintz.nl

06 - 42 43 36 46

Postadres:

Lyra 14 

3328 NE Dordrecht

KvK 62571001

© 2016 | Glintz

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

ParticipatiePartner voor Leerwerkbedrijven

Per 1 januari 2015 is de Participatiewet van kracht gegaan. Met de Participatiewet komt er één regeling die de Wet werk en bijstand, de Wet sociale werkvoorziening (Wsw) en een deel van de Wajong vervangt. Het kabinet wil dat meer mensen met een arbeidsbeperking een baan vinden en participeren in de samenleving. De wet is bedoeld om mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt of een arbeidsbeperking niet in staat zijn om zelfstandig het wettelijk minimumloon te verdienen. 

Wat betekent dat voor u als werkgever? Wat zijn de kansen voor uw bedrijf? Wat moet u doen om deze mensen een plek binnen uw bedrijf te bieden? Waar moet u als bedrijf aan voldoen? En op welke hulp kunt u rekenen?

 

Glintz ondersteunt (leerwerk)bedrijven bij het organiseren van participeren.

 

Of het nu gaat om opstarten, optimaliseren of onderhouden van participeren...

Als participatiepartner ontzorg ik u, zodat u grip krijgt en houdt.

Het resultaat: uw participanten doen mee en stralen.

 

!! NIEUW !! Glintz Academy - Maak met aandacht het verschil - Klik hier om meer te lezen

Diensten van Glintz

Participeren
opstarten

Van ideaal naar realisatie. Hulp bij het opzetten van participatie.

Participeren
optimaliseren

Knelpunten verbeteren. Overzicht en structuur in processen en administratie.

Participeren
onderhouden

Voortgang borgen. Handvatten voor blijvend functionele processen.

Leerwerkbedrijven helpen bij het opzetten, verbeteren en/of beheren van de processen rondom participatie, zodat zij grip op de situatie krijgen en hun deelnemers (weer) gaan stralen. 

ERVARINGEN

Glintz heeft in opdracht van Leerwerkbedrijf Melson Groep een gedegen en accuraat verslag geschreven en advies gegeven om Melson Groep toekomstbestendiger te maken. Mirjam is op mij overgekomen als een oprecht persoon met zowel empathisch als analytisch vermogen die accuraat te werk gaat.

Lennart Broekhuizen, Eigenaar Melsongroep Sliedrecht

Mijn leerwerkbedrijf had een soepele start dankzij de samenwerking met Glintz. Iemand om mee te denken, administratief de zaken goed te regelen en de externe communicatie met instanties voor haar rekening nam. Het maakte dat ik me kon focussen op de participanten zelf. Mirjam neemt initiatief en biedt ondersteuning waar nodig. Dat heb ik als erg prettig ervaren. 

Claire Schuif, Eigenaresse Bluebirds in the Backyard Dordrecht

In de samenwerking met Mirjam ervaar ik een prettig zakelijke insteek gecombineerd met een warm sociaal hart en ervaring met de ondersteuning van verschillende groepen kwetsbare burgers.

Nina Noordermeer, St. MEE Dordrecht

Er is een mooi een goed administratiesysteem door Mirjam op gezet dat ik zo kan overdragen aan mijn vervanger gedurende mijn zwangerschapsverlof.

Mascha Lageweg, Crabbehoeve Dordrecht

Met het opzetten van een betere, duidelijke administratie is er meer inzicht en grip op alles rondom participatie gekomen.

Hiermee is mijn leerwerkbedrijf een stuk professioneler geworden.

Jolanda Branderhorst, Wereldwijven Dordrecht

Over Mirjam

Ik ben Mirjam van der Zaag, getrouwd en moeder van vier kinderen. Ik vind dat iedereen ertoe doet. Iedereen verdient een kans in onze maatschappij. En soms wel meerdere kansen. 
Met een dochter met een verstandelijke beperking ken ik het belang van ‘ertoe doen’. Meedoen met de talenten die je hebt. 

Kijken wat iemand kan, in plaats van wat iemand niet kan.