Snel naar:

Glintz

m.vanderzaag@glintz.nl

06 - 42 43 36 46

Postadres:

Lyra 14 

3328 NE Dordrecht

KvK 62571001

© 2016 | Glintz

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
Foto: Vincent van den Hoogen

Participeren onderhouden

Blijven meedoen

Coaching & 

Ondersteuning

Wet- en Regelgeving 

Zorg voor participanten

Voortgang borgen


Als u het participeren goed  georganiseerd hebt, een overzichtelijk administratie voert en u de weg weet naar
de instanties is het belangrijk dat u op de hoogte blijft van de ontwikkelingen op participatiegebied. Deze blijven namelijk steeds aan verandering onderhevig. Belangrijk om processen op elkaar af te blijven stemmen! 

Glintz biedt aanvullende diensten om u als participatiepartner te blijven ondersteunen.

Coaching en Ondersteuning 

Glintz treedt graag op als sparringpartner op momenten dat het voor u wenselijk is. Loopt u in de praktijk tegen zaken aan die in het participatieproces belemmeren? Zijn er veranderingen in de uitvoering van de participatiewet binnen uw gemeente? Of wilt u het bijhouden van de administratie liever uitbesteden, zodat u er geen omkijken meer naar hebt? Glintz geeft tips en adviezen voor de voortgang van participeren in uw bedrijf.
 

Indien wenselijk faciliteert Glintz via uitwisselingsbijeenkomsten de mogelijkheid om als leerwerkbedrijven onderling ervaringen met participeren uit te wisselen. 
 

Wet- en Regelgeving

Om op de hoogte te blijven van veranderende wet- en regelgeving kan Glintz uitkomst bieden. Denk aan ontwikkelingen in de markt en gewijzigde regelgeving. 
 

 

Zorg voor uw Participanten 

U hebt het participeren goed georganiseerd en u heeft inmiddels mensen geplaatst gekregen. Dat mensen geplaatst zijn is één, ze binnen uw organisatie houden is twee. Omdat u de organisatie rondom participeren goed op de rit hebt, kunt u meer aandacht besteden aan uw participanten. Glintz geeft u tips hoe u participanten kunt laten groeien binnen uw leerwerkbedrijf. Middels de een stapsgewijze methodiek van Glintz kunt u uw mensen goed begeleiden.

 

 

Ook participeren  

onderhouden?

Bel 06 - 42 43 36 46 of mail naar m.vanderzaag@glintz.nl.

Ik help u met de benodigde stappen!