Snel naar:

Glintz

m.vanderzaag@glintz.nl

06 - 42 43 36 46

Postadres:

Lyra 14 

3328 NE Dordrecht

KvK 62571001

© 2016 | Glintz

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
Foto Bron: RTV Dordrecht/Sofyan Belghali

Participeren optimaliseren

Beter mee doen

Inventarisatie 

Plan van Aanpak 

Administratieve Borging

Structuur in participatie

 

Inventarisatie

Glintz inventariseert hoe participeren georganiseerd is binnen het leerwerkbedrijf. Op basis van deze inventarisatie maakt Glintz een analyse waarin knelpunten en verbeterpunten benoemd worden. 

 

Plan van Aanpak

Glintz geeft tips en adviezen voor het verbeteren van de geconstateerde knelpunten in het participatieproces. U krijgt inzicht in de participatieprocessen binnen het leerwerkbedrijf.

Borging gegevens en afspraken

Glintz biedt praktische ondersteuning bij het creëren van overzicht in het participatieproces. Welke partij krijgt op welk moment de benodigde informatie en hoe wordt die informatie vastgelegd? Glintz helpt met het inrichten van een professionele participatieadministratie, inclusief monitoring (geld, bezetting, contacten, instanties).  Hiervoor kan het Glintz-administratiesysteem uitkomst bieden. Op deze manier zijn gegevens altijd overzichtelijk beschikbaar voor de controlerende instanties. Indien gewenst kan Glintz u ontzorgen in het up-to-date houden van de gegevens. Het participatieproces vraagt om betrokkenheid van alle spelers. Als participatiepartner voor leerwerkbedrijven kunt u rekenen op Glintz.

Training 

Glintz biedt training op maat. Personeel van het leerwerkbedrijf krijgt inzicht in belangrijke facetten rondom het participatieproces.

Ook meer grip op 

participatie?

Bel 06 - 42 43 36 46 of mail naar m.vanderzaag@glintz.nl.

Ik help u met de benodigde stappen!