Snel naar:

Glintz

m.vanderzaag@glintz.nl

06 - 42 43 36 46

Postadres:

Lyra 14 

3328 NE Dordrecht

KvK 62571001

© 2016 | Glintz

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

ParticipatiePartner Mirjam van der Zaag

 

Als participatiepartner ontzorg ik u. Dat ontzorgen vormt een rode draad in mijn leven. Zowel privé richting mijn man en vier kinderen, als in mijn werk.  

In 1994 studeerde ik af aan de opleiding Facilitaire Dienstverlening. Daarna ben ik in verschillende functies werkzaam geweest. Van hoofd interne dienst in de verslavingszorg tot receptioniste en manager van een sociaal buurtrestaurant. Vanaf 2015 ben ik gestart als zelfstandige en ben ik de oprichtster van Glintz.  

 

Je doet ertoe 

Ik vind dat iedereen ertoe doet in de wereld. Iedereen verdient een kans in onze maatschappij. En soms wel meerdere kansen. Met een dochter met een verstandelijke beperking ken ik het belang van ‘ertoe doen’. Meedoen met de talenten die je hebt.

Kijken wat iemand kan, in plaats van wat iemand niet kan. 

 

Geloof in nieuwe kansen

Er zijn genoeg mensen die niet of niet genoeg mee kunnen doen in de tredmolen van het leven. Deze mensen blijven thuis. Sociale contacten nemen af. Zij worden niet meer gezien. Laten zich ook niet meer zien. Daarom help ik leerwerkbedrijven: zij bieden mensen een kans om (weer) mee te doen. Ik ontzorg leerwerkbedrijven bij het grip krijgen op alle belangrijke zaken rondom participatie. Door zaken inzichtelijk te maken, structuur aan te brengen en een goede en professionele participatieadministratie op te zetten. Daardoor kunnen zaken goed gemonitord worden, zijn er voldoende controlemogelijkheden en krijgen zij weer zicht op de situatie.  

 

Mooie resultaten

Door dit te doen bij diverse leerwerkbedrijven zie ik geweldige dingen gebeuren: mensen mogen er ‘zijn’, er is aandacht, ze worden gezien, (her)winnen zelfvertrouwen, zijn in staat om mee te doen, te leren en te groeien. Kortom een stralend effect. Voor zowel het leerwerkbedrijf als de participanten. 

   

Mijn drijfveren in mijn werk zijn:  

  • Toewijding 

  • Kwaliteit 

  • Idealisme 

  • Betrokkenheid 

  • Dienstbaarheid     

Contactgegevens Glintz

 

06 - 42 43 36 46

m.vanderzaag@glintz.nl

Postadres

Lyra 14

3328 NE  Dordrecht

KvK  62571001

Btw NL 165004526B01