Over Glintz

Stralen. Schitteren. Opvallen en gezien worden… wie wil dat nou niet. Persoonlijke aandacht, een luisterend oor en praktische adviezen op het gebied van participatie maken het mogelijk. En het werkt!  Het resultaat: mensen (her)winnen aan zelfvertrouwen. Ze schitteren. Dat is waar het om gaat. Zowel de participatie deelnemers áls de medewerkers van leerwerkbedrijven. Glintz zorgt voor een stralend effect. 

Ik ben Mirjam van der Zaag en vind dat iedereen ertoe doet in de wereld. Iedereen verdient een kans in onze maatschappij. En soms wel meerdere kansen. Met een dochter met een verstandelijke beperking ken ik het belang van ‘ertoe doen’. Meedoen met de talenten die je hebt. Kijken wat iemand kan, in plaats van wat iemand niet kan. 

 

In 1994 studeerde ik af aan de opleiding Facilitaire Dienstverlening. Daarna ben ik in verschillende functies werkzaam geweest. Van hoofd interne dienst tot receptioniste en manager van een sociaal buurtrestaurant. Als rode draad waren het maatschappelijke organisaties die een plek te boden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een plek waar deze mensen weer konden wennen aan een dagritme en werkstructuur. Ik zag mensen winnen aan zelfvertrouwen waardoor ze weer gingen stralen. Dat is waar ik het voor doe! 

 

Mooie resultaten

Door dit te doen bij diverse leerwerkbedrijven zie ik geweldige dingen gebeuren: mensen mogen er ‘zijn’, er is aandacht, ze worden gezien, (her)winnen zelfvertrouwen, zijn in staat om mee te doen, te leren en te groeien. Kortom een stralend effect. Voor zowel het leerwerkbedrijf als de participanten. 

Vanaf 2015 zet ik met mijn bedrijf Glintz mijn ervaring en kennis in om projecten en initiatieven in het sociaal domein. Het criterium daarbij was dat het project of intitiatief als doel moest hebben om mensen (beter) mee te laten doen.

 

De ervaring die ik hiermee heb opgedaan komt sinds 2019 samen in de Glintz Academy. 

Visie

Mijn visie "Iedereen mag mee doen" vormt de basis van de werkzaamheden die ik met Glintz uitvoer. Mee doen in de maatschappij is één van de manieren om "er toe te doen" en "gezien te worden". Ook mensen met een (arbeid)beperkingen kunnen hun steentje bijdragen. Met een beetje extra aandacht en aanpassingen kunnen zij ' er toe doen'.

Missie

Met de Glintz Academy draag ik praktische kennis en tools over aan praktijkbegeleiders binnen organisaties. Het inclusief ondernemen wortelt zich hiermee IN de organisatie, zodat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt duurzaam binnen zo'n organisatie kunnen functioneren. 

Waarom Glintz?

  • Betrokken bij uw organisatie

  • Hands-on mentaliteit

  • Gestructureerde aanpak

  • Hartelijk, persoonlijk contact

Snel naar:

Glintz

m.vanderzaag@glintz.nl

06 - 42 43 36 46

Postadres:

Lyra 14 

3328 NE Dordrecht

KvK 62571001

© 2016 | Glintz

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon